From Eero Ettala with Love

13 Comments

 1. good stuff!

 2. Iha nätiltähä toi näyttää. Oisko ehdotuksii uudeks laudaks kenelläkää semmone 156 cm? Juu pitäis saada ku vanha hajos aika totaallisesti viime talvel. Mut kyl toi näytää jo siltä ettei sul ois ikinä mitää polvi vaivaa ollu. Keep it up!

 3. Looks like a fun night shred

 4. henkka, tosissaan päivä päivältä tuntuu paremmalta toi polvi ja uskaltaa laskea enemmän, vasta oon ollu 4 päivää mäessä! mun pro model lautaa on ainakin 155cm ja sitä voin suositella! toiminu itelle todella hyvin!

  -eero

 5. Mistähän sitä sun promodelia sais helsingissä? tarttis itekki uutta lautaa nii aattelin ostaa sellasen :D

 6. moi johannes!

  kannattaa käydä tsekkaamassa Forumin intersportista, sieltä pitäs löytyä mun lautaa!!

  -eero

 7. Hi. What’s that new trick that peetu was doing to the bagjump? Looks radical :D

 8. it was a cab double rodeo!

  -eero

 9. Näyttää hyvältä rukan setit! En malta oottaa ku itekki pääsee reilun viikon päästä laskeen tonne. Tota bagjumpia ei taida sillon enää olla? Pääsikö sitä tuolloin hyppään kaikki halukkaat vai jotku tietyt jäbät?

 10. joo, toi bägi juttu oli niinku maajoukkueelle kuuliuva treeni. sitä bägii ei enää oo siis siel ja itte hillotin siihen messiin hyppiin ku oon noitten maajoukkuelaisten kaveri. pidä hauskaa rukalla!

  -eero

 11. Joo oon kerran päässy testaan vähä pienempää bägiä ylläksellä ja se on kyllä mukavaa hommaa ku voi yrittää voltteja. Sen avulla on uskaltanu backflippiäki alkaa tekeen oikeista bokseista!

 12. Pakko kysyy, ku muistaisin jostain lukeneeni/nähneeni, että sul on nokian n8. Eli ootko kuvaillu mitään kamaa sillä tänne?

 13. joo mul tosissaan on se puhelin, mut en oo koittanu kuvata sil mitään viel…

  -eero

Leave a Reply

Required fields are marked *.

*